szerda, június 05, 2024

„Legyen ez a Ház is a lelki és hívatás ápolás központja…” – avagy államtitkári jókívánság

2024. június 1-én, szombat délután az V. Nemzetiségi Alumni Találkozó fiataljai villám látogatásra érkeztek kolostorunkba Soltész Miklós, a miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkárának vezetésével. 

A kolostor megszemlélése és történetének rövid ismertetése után a közel ötven személyből álló fiatalok csapata a Nyergestető felé vette az irányt. Előtte azonban a következő bejegyzéssel gyarapodott a kolostorunk vendégkönyve: „Tisztelettel és szeretettel köszönöm a Ferences testvérek évszázados, imádságos életét, küzdelmüket és vissza-vissza térő lelkesedésüket. Legyen ez a Ház is a lelki és hívatás ápolás központja! Isten áldja önöket! Soltész Miklós” 

Köszönjük a jókívánságot Államtitkár Úr és Isten áldását kérjük, az Esztelneki Madonna közbenjárására, életére, a nemzetünk összefogásáért kifejtett munkásságára és a keresztény értékek megőrzésének érdekében tett erőfeszítéseire.

fr. Szilveszter ofm

házfelelős


Nincsenek megjegyzések:

Az Isten országa az ember jobbik énjében van – Évközi 11. vasárnap

Szentírási rész: Mk 4,26-34 Az Úr Jézus tanítása örömhír, amely egyetlen témáról szól, az Isten országáról. Isten országáról, amely a földi ...