csütörtök, december 24, 2020

Kedves Olvasóink, anyagi, lelki és erkölcsi támogatóink!

Szent Család dombormű - Ferences templom
 „Ami kezdettől fogva volt, amit hallottunk, amit a szemünkkel láttunk, amit szemléltünk és amit a kezünkkel tapintottunk: az élet Igéjét hirdetjük nektek. Igen, az élet megjelent, láttuk, tanúságot teszünk róla, és hirdetjük nektek az örök életet, amely az Atyánál volt és megjelent nekünk. Amit láttunk és hallottunk, azt nektek is hirdetjük, hogy ti is közösségben legyetek velünk. Mi ugyanis az Atyával és az ő Fiával, Jézus Krisztussal vagyunk közösségben.” (1 Jn 1, 1-3)

Kedves Olvasóink, anyagi, lelki és erkölcsi támogatóink!
Hálát adunk a Jóistennek, hogy egy közös feladatra hívott meg minket azért, mert az esztelneki ferences kolostorral és templommal nagy terve van. Önzetlen lelki, erkölcsi és anyagi támogatásuk valódi szolgálat, mely Isten dicsőségét és a lelkek javát tartja szem előtt. Ugyanakkor közösen törekszünk arra, hogy templomunkban az élő hit, élő közösséget hozzon létre. Nem vagyunk szolgáltató vállalat, sem pusztán evilági munkacsoport…


Szent János apostollal az élet Igéjét hirdetjük minden hozzánk betérőnek és jóakaratú embernek. Hirdetjük és valljuk, hogy mi az Atyával és az ő Fiával vagyunk közösségben. Ezt a közösséget akarjuk megélni mindenkivel, aki egy keveset is tesz a jó ügy, a kolostor és a templom (na meg a barátok) érdekében. Köszönünk minden lelki és anyagi támogatást. Jótevőinket imáinkba foglaljuk.

A Betlehemi Kisded Jézus áldása kísérje mindennapjaikat szeretetben, erőben és egészségben, valamint szeretteik életét is ezekben a napokban különösen, de a jövőben is!


Hálás köszönettel kívánunk Békés, örömteli karácsonyi ünnepeket és egyben Boldog Új Évet!


Az esztelneki ferences barátok:

Szilveszter testvér és Bernardin testvér


Esztelnek, 2020. Karácsony ünnepén 

Nincsenek megjegyzések:

Maradjatok bennem, akkor én is bennetek maradok - Húsvét 5. vasárnapja

Kép forrás helye itt érhető el Az imént felolvasott evangéliumi szakaszban mondja Jézus: „Én vagyok az igazi szőlőtő, és Atyám a szőlőműves...