kedd, december 07, 2021

Esztelneki Ferences Plébánia Hirdetése: Advent második vasárnapja (Dec. 5.)

*** Az adventi szentidőben a rorátés szentmisék reggel ½ 7-től kezdődnek, kivéve a vasárnapot, a csütörtököt és a Szeplőtelen Fogantatás ünnepét.
A szentmisék előtt és alatt is szentgyónásra lesz alkalom, éljünk vele. Biztatjuk az iskolásokat, a fiatalokat és időseket, férfiakat és nőket egyaránt, hogy kapcsolódjanak be a korai szentmisékbe, hogy ezáltal is tartalmasabb legyen a karácsonyi ünnepekre való készületünk.

*** Az idén Kézdiszentlélek szervezi a hagyományőrző Betlehemesek találkozóját. A bemutatók a környező templomokban lesznek, így az Esztelneki ferences templomban is, mégpedig a jövő vasárnap a 11 órás szentmise befejeztével. Itt a Ditrói hagyományőrző Betlehemesek előadását nézhetjük meg. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk erre a rendkívüli alkalomra, a szomszédos településekről is.

*** Szerdán (dec. 8.) van Szeplőtelen Fogantatás ünnepén a Plébánia templomban délelőtt 10 órától lesz ünnepi szentmise, míg a Ferences templomban délután 5 órától.

Nincsenek megjegyzések:

Maradjatok bennem, akkor én is bennetek maradok - Húsvét 5. vasárnapja

Kép forrás helye itt érhető el Az imént felolvasott evangéliumi szakaszban mondja Jézus: „Én vagyok az igazi szőlőtő, és Atyám a szőlőműves...