csütörtök, március 04, 2021

Az Esztelneki Ferences Plébánia hirdetése nagyböjt 2. vasárnapja

Hála Istennek befejeződött a kolostor főbb részének, a keleti szárnynak a felújítása, hirdettük a múlt vasárnap, és segítséget kértünk a takarításhoz.

Hála Istennek, kérésünk nem süket fülekre talált, 3 munkatársunk mellett Esztelnekről és Kurtapatakról 10-en jöttek, Kézdivásárhelyről nagyon finom süteményeket hoztak, a közelből pedig üdítő italokat és a távoli Zetelakáról, a Szent Imre cserkészcsapathoz kötődő 17 személy csatlakoztak a segítő kezek csapatához.

Hálás köszönet mindnyájuknak! Valószínű, ők hiszik és vallják, hogy az Isten ügyéért odaajándékozott idő kamatostul megtérül. Adja Isten, hogy minél többen meggyőződjenek erről. Áldozatos munkájukért, feláldozott értékes idejükért Isten bőséges áldása kísérje életüket, szeretteikkel egyetemben, jó egészségben, békességben, egyetértésben és szeretetben, életük minden napján.

Csütörtökön délután 5 órától szentmiseáldozat, majd azt követően csendes szentségimádás.

Március 5-e, első péntek, e napon meglátogatjuk a betegeket és időseket az oltáriszentséggel. Délelőtt 9 órától kezdünk Alsóesztelneken és Csomortánban, majd Kurtapatakon folytatjuk.

Délután ¼ 5-től keresztúti ájtatosság és azt követően 5 órától szentmise, amire az iskolás gyerekeket is várjuk.

Már jó előre hirdetjük, hogy a plébániánk nagyböjti lelkigyakorlatát március 25 – 26 és 27-én tartjuk. Ennek vezetője Bartos Károly Kézdisárfalv-i plébános úr lesz.  



Nincsenek megjegyzések:

Maradjatok bennem, akkor én is bennetek maradok - Húsvét 5. vasárnapja

Kép forrás helye itt érhető el Az imént felolvasott evangéliumi szakaszban mondja Jézus: „Én vagyok az igazi szőlőtő, és Atyám a szőlőműves...