hétfő, február 01, 2021

Esztelneki Ferences Templom hirdetése: Évközi 4. vasárnap

 1.    A héten templomunkban reggel ½ 8-tól lesznek a szentmisék, kivéve keddet, szerdát és csütörtököt, amikor délután 5-től végezzük.
2.    Kedden, február 2-án, Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepén és a szerzetesek világnapján a szentmise délután 5 órától lesz. Előtte ½ 5-től, a jelenlévő szerzetesekkel rózsafüzért imádkozunk a szerzetesei és szerzetesnői hivatásokért. Igyekezzünk minél többen bekapcsolódni a közös imába. Közben hozzunk magunkkal gyertyát, hogy a szentmise keretében megáldhassuk azokat.
3.    Szerdán, szent Balázs püspök és vértanú emléknapja van, ezért a délután 5 órás szentmise befejeztével Balázs áldásában részesítjük azokat, akik hívő lélekkel igénylik azt.
4.     Csütörtökön az 5 órás szentmisét követően folytatjuk a korábban megkezdett félórás csendes szentségimádásainkat. Aki csak teheti, tartson velünk ezeken, csütörtöki szentségimádási alkalmakon, hisz van, amiért imádnunk az Urat, hálát adni neki és segítségét kérni a magunk, községünk, plébánia közösségünk és nemzetünk javára.

Nincsenek megjegyzések:

Maradjatok bennem, akkor én is bennetek maradok - Húsvét 5. vasárnapja

Kép forrás helye itt érhető el Az imént felolvasott evangéliumi szakaszban mondja Jézus: „Én vagyok az igazi szőlőtő, és Atyám a szőlőműves...