vasárnap, szeptember 10, 2017

Templomi hirdetés: Évközi 23. vasárnap

Hirdetjük a kedves testvéreknek, hogy:

1.    Hétfőn a szentmise délelőtt 9 órakor kezdődik. Ez lesz az iskolások évkezdő szentmiséje. Minden gyereket, szülőt, nagyszülőt és pedagógust szeretettel hívunk erre az alkalomra, hogy közösen imádkozhassunk iskolát, óvodát kezdő gyerekeinkért.
2.    Kedden, Szűz Mária Szent neve napján délután 6 órától lesz szentmise, szerdán reggel ½ 8-tól, csütörtökön, Szent Kereszt felmagasztalásának ünnepén ismét délután 6 órától lesz a szentmise, pénteket és szombatot pedig reggel ½ 8-tól lesz szentmise.
3.    Amint láthatják a kedves testvérek elkezdtük templomunk külsejének: tornyának és környezetének a felújítását, a feljáró lépcsők, járdák, kerítés rendbetételét, mivel a szép belsővel nem talál, a megfakult, megrongyosodott külső.     Hála Istennek sikerült megnyerni egy pályázatot a KOVÁSZNA MEGYEI TANÁCSTÓL és már alá is írtuk a támogatási szerződést a felújítási munkálatokkal kapcsolatban, de sajnos ez még nem fedezi a teljes költségvetést. Ezért arra kérem a kedves testvéreket, hogy ahogy a múltban, az ablakok cseréjénél és a belső felújítási munkálatoknál, illetve a liturgikus bútorok beszerzésénél is szépen segítettek, amiért ismételten hálás köszönet, úgy a külső munkálatok fedezésére is támogassanak bennünket pénzbeli adományukkal.

Nincsenek megjegyzések:

Seminarium Incarnatæ Sapientiæ jelenleg itt van: Szent Mihály Római Katolikus Székesegyház - Gyulafehérvár

  „Istenem! Te megvizsgáltál és jól ismersz engemet...” – 139 (138). zsoltár a nagyszombati liturgiában. Jellegzetesen közép-európai, de leg...