csütörtök, december 24, 2015

Esztelneki Ferences templom hirdetései – Karácsonyi ünnepkör programja

1.    December 24-én az éjféli szentmise természetesen 12 órakor lesz és előtte egy háromnegyed órával, tehát ¼ 12-től az iskolás gyerekek pásztorjátékot adnak elő.
2.    Karácsony első és másod napján, pénteken és szombaton a megszokott időben, délelőtt ½ 11-től lesznek az ünnepi szentmisék.
3.    December 27-én, vasárnap, Szent Család ünnepe, a szentmise szintén ½ 11-től lesz a Szent Család közbenjárását kérve. Milyen szép lenne, ha erre a szentmisére a család együtt jönne, ha az anya, az apa és a gyerekek együtt kérnék a Szentcsalád közbenjárására Isten áldását és segítségét családjuk, családjaink számára.
4.    December 31-én, Szent Szilveszter pápa napján a hálaadó szentmise délután 4 órakor lesz. Szilveszter éjjelén ½ 12-kor kinyitjuk a templomot és kitesszük az Oltáriszentséget imádásra, majd éjfélkor szentségi áldásban részesülve léphetjük át az újév küszöbét.
5.    2016. Január 1-én, a Boldogságos Szűz Isten anyaságának főünnepén a szentmise délelőtt ½ 11-kor lesz.
6.    HÁZSZENTELÉSEK
7.    2016. Január 2-án, szombaton délelőtt 9 órakor kezdődik alsó és felső Esztelneken és Január 3-án, vasárnap délelőtt 10 órától Kurtapatakon. 

Nincsenek megjegyzések:

Nagycsütörtök: a legnagyobb szeretet pillanatai a legnagyobb árulás alkalmaivá is válhatnak

Lábmosás március 28., csütörtök Jn 13,1-15 Galaczi Tibor SP elmélkedése Fájdalmas tapasztalatunk, hogy nagyon sokszor az emberi életben a le...