Oldalak

péntek, április 24, 2015

Szent György búcsúra készülőben tartott lelkigyakorlat hanganyaga és a búcsús szentmiséből RÉSZLETEK.A Szent György búcsút megelőző lelkigyakorlat vezetője Ft. Bartos Károly, kézdisárfalvi plébános volt.
Ennek keretében volt külön találkozó az asszonyokkal, amit Erika nővér tartott Csíkszentdomokosról – a férfiakkal, amit a lelkigyakorlatot vezető Károly atya tartott két tanúságtevő, gelencei házaspárt is bevonva – majd a harmadik este a fiatalokkal való találkozót szintén Károly atya tartotta.

Az újraindított, Szent György vértanú tiszteletére bemutatott búcsús szentmise főcelebránsa: Ft. Vargha Béla, főesperes-plébános volt, az ünnepi szónok Fr. Laczkó-Dávid Anaklét ofm volt, a Szárhegyi ferences kolostorból. A kántori szolgálatot a sepsiszentgyörgyi Lőfi Gellért isk. ig. és kántor látta el, közreműködött Jánó Zoltán helybéli kántor és az énekkar néhány tagja, meg a Művészeti líceum diákja trombitán.

Hálás köszönet MINDAZOKNAK, akik széppé tették a templomi és az asztalkörüli ünneplésünket. Isten fizesse a virágdíszítést is!!!
. . .

Nincsenek megjegyzések: