hétfő, március 30, 2015

Néhány mozaik filmkocka az Esztelneki Mária köszöntővel kapcsolatosan

Hála Istennek, hogy szépen lezajlót a március 24-i Mária Köszöntő ünnepsége, ami nem csak maradandó élmény marad mindannyiunkban, hanem öregbítette Esztelnek hírnevét is.
Hálás köszönet mindazoknak, akik valamit is tettek annak érdekében, hogy ez megvalósulhasson. Jó volt látni azt a szép összefogást, és tenni akarást, aminek gyümölcse a jól sikerült keddi ünnepség volt. Hálás köszönet a templom és annak környékének takarításáért, a kegyszobor másolatának díszítéséért és a virágokért. Köszönet azon házaspároknak, akik vállalták kegyszobor másolatának, és a vezérkeresztnek a körmenet alatti hordozását. Köszönet a kántor uraknak, és a kórusnak a szép éneklésért, a gyerekeknek a ministrálást, a rendezőknek az eligazítást és irányítást, a rendfenntartóknak, hogy szabaddá tették az utat a körmenet zavartalan lebonyolítására. Köszönet azoknak is, akik a konyhára is besegítettek és nem utolsó sorban köszönet a Mária Rádiónak, hogy meghirdette az eseményt és sugározta az ünnepség főbb részét, és a szép fénykép és web kamerás felvételekért is köszönet, amiknek segítségével sokan láthatták és láthatják az itt történteket.
Szóval mindenkinek Isten fizesse a közreműködést, és a Csíksomlyói Segítő Szűz és az Esztelneki Madonna oltalmazza és védelmezze mindazokat, akik helyből és a távolból elzarándokoltak ide, együtt imádkozni és ünnepelni.

Nincsenek megjegyzések:

Sapientia Szabadegyetem 2024. 04. 11. – Dr. Holló László: TORDAI VALLÁSSZABADSÁG ÉS A KATOLIKUS AUTONÓMIA

.  Leírás A Magyar Országgyűlés a 2018. évi I. törvényében január 13-át a vallásszabadság napjává nyilvánította annak emlékére, hogy az 156...