Oldalak

csütörtök, szeptember 12, 2013

„Európa Kasszandrája” a globális szexuális forradalomról

Gabriele Kuby német szociológus tíz könyvet írt a szexuális forradalom, a feminizmus és a genderideológia társadalmat fenyegető hatásairól. Legújabb könyve megjelenése kapcsán a Catholic World Reportnak adott interjúját foglaljuk össze. 

Gabriele Kuby német szociológus 1944-ben született Konstanzban. A családból baloldali értékeket hozott, ám sem a kommunizmust, sem a feminizmust, sem a szexuális forradalmat nem találta eléggé meggyőzőnek. 1973-ban mély istenélményt élt át. Húsz évig az ezotériában és más ideológiai áramlatokban kereste Istent, míg végül 1997-ben katolikus hitre tért. A szexuális forradalom, a feminizmus és a genderideológia társadalmat fenyegető hatásairól írt könyvei magyarul is megjelentek és online is elérhetőek.* Legújabb művének magyarországi megjelentetését 2013 őszére tervezi a Kairosz Kiadó.

A globális szexuális forradalomról szóló kötet Kuby 2006-ban megjelent, A nemek forradalma című könyvének folytatása. „2012. szeptember 30-án személyesen adhattam át a kötetet XVI. Benedek pápának, aki azt mondta: 'Köszönöm Istennek, hogy Ön beszél és ír'” – mondta el a szerző...

A folytatás az alábbi linkre kattintva érhető el 
„Európa Kasszandrája” a globális szexuális forradalomról

Nincsenek megjegyzések: