Oldalak

hétfő, május 27, 2013

Amit jó volna, ha a diákok tudnának…

Szerencsés módon ráakadtam egy katolikus egyetemi közösségre, amely remek bejegyzésekkel rendelkezik és szerintem mindenki számára gyümölcsöt terem. A FOCUS (www.focus.org), azaz a fellowship of catholic university students, feladata, hogy az egyetemi közösségeken belül katolikus közösségi élményt is biztosítson. Küzd még a terhességmegszakítások ellen is, és szervez különböző evangelizációs utakat amerikai diákok számára.
 Magyarországon is példaértékűnek tekinthetjük őket hiszen nálunk is jó volna, ha az egyetemen nem csak elszakadnának a vallásuktól a diákok, hanem még talán jobban meg is élhetnék, és ezáltal a Jóisten tervével szinkronban készülnének a felnőtt ÉLET-re. 
Ennek tükrében létre is hoztak egy blogsorozatot, amely, Istent középpontban tartva, különböző témákba enged betekintést, mint például a választás, vezetés, vallásos élet, halál vagy akár a pornográfia. Hetente egy cikket tervezek közzétenni. Remélem mindenkinek a hasznára fog válni. A cikkek angolul olvashatók az alábbi oldalon: http://www.focus.org/blog/what-i-wish.html 


Nincsenek megjegyzések: