péntek, január 03, 2014

Hangversenyt ad Budapesten a világhírű ferences énekes - VIDEÓVAL

A szentkúti kegyhely javára jótékonysági hangversenyt ad február 20-án a Szent István-bazilikában Alessandro Brustenghi ferences szerzetes – közölte a Ferences Sajtóközponttal Kálmán Peregrin, a nemzeti kegyhely igazgatója. Az esemény médiatámogatója a Magyar Kurír Szerkesztősége. 

A világhírű olasz szerzetest, akinek felmenői között magyarok is vannak, a szentkútiak egy évvel ezelőtt hívták meg. „Már lemondtunk arról, hogy Alessandro ellátogat hozzánk, de néhány héttel ezelőtt írt egy levelet, hogy mostanság el tud jönni, és szívesen fellépne Budapesten” – közölte Peregrin atya. 

Több magyar ferences, akik Assisiben nyelvtanfolyamon vettek részt, jól ismerik az olasz szerzetest. Alessandro testvér az utóbbi évben gyönyörű tenor hangjával meghódította a világot. A La voce di Assisi című lemezét a világ egyik legrangosabb cége, a Decca adta ki és terjeszti. Második lemezén pedig – Voice of Joy –, amely karácsony előtt jelent meg, ismert karácsonyi dalokat ad elő. Ezt az albumot Londonban és Jézus szülőhelyén, Betlehemben vették fel.

A folytatás az alábbi linken
Hangversenyt ad Budapesten a világhírű ferences énekes - VIDEÓVAL

Nincsenek megjegyzések:

Sapientia Szabadegyetem 2024. 04. 11. – Dr. Holló László: TORDAI VALLÁSSZABADSÁG ÉS A KATOLIKUS AUTONÓMIA

.  Leírás A Magyar Országgyűlés a 2018. évi I. törvényében január 13-át a vallásszabadság napjává nyilvánította annak emlékére, hogy az 156...