hétfő, október 07, 2013

Miért várok a szexszel, amíg megházasodok?

Kép

A bejövő üzeneteim naponta telnek meg fiatal nők kérdéseivel, A barátom azt mondja, ha valóban szeretem, szexelek vele. Ha nem szexelek vele félek, hogy el fog hagyni. Ha nem adom meg neki, amit akar, attól tartok, hogy meg fog csalni. A barátom pornót néz, és emiatt úgy érzem, hogy nem vagyok számára elég. A barátaim azt mondják, ha igazán szeretem, lefekszem vele. Szeretném, ha szeretnének és vágynának rám. Ez csak néhány azok közül, amelyeket naponta olvasok.

Abban reménykedek, hogy az Atyaisten inspirál téged ezen a cikken keresztül, hogy meglásd az óriási értéket és azt a méltóságot, amelyet az Ő gyermekeként birtokolsz, illetve a szex szentségét, amely a férj és feleség számára teremtetett. Szeretném még, ha nem állapodnál meg egy olyan férfi mellett, aki nem harcol érted, nem tisztel téged és aki nem véd meg.

Amiért várok a szexszel:
Igaz beszéd. Egyszer egy férfi azt mondta, hogy prűd vagyok, mert nem szexelek házasság előtt. Találd ki, mit mondtam neki: pápá. Emellett senkinek sincs ideje erre a tiszteletlenségre. Ennél többet érek. Saját értékem valami olyan, amelyet hosszú idő alatt találtam meg és még mindig felfedezés alatt áll. Az életben nem lehet megérkezni, mindig van hova tovább. 

Akarsz hallani valamit, ami sokkoló lehet? Isten teremtette a szexet. Ja, jól hallottad. Isten Maga tervezte a férj és feleség számára a szexet, hogy új életet hozhassanak a világra és hogy egymás testében örömüket leljék. Kimondottan ezért nem szabad a szexet fél vállról venni. Könnyű volt-e 27 évet eltöltenem úgy, hogy még nem szexeltem? Nem volt. Volt rá kísértés, hogy szexeljek? Volt. Ugyanakkor, Krisztus is küzdött a kísértésekkel, de nem vétkezett. És ez az a szint, amelynek megvalósítására meghívást kaptunk. Természetesen emberek vagyunk és elbukunk, de Isten megbocsájtását kell keresnünk és újrakezdeni, ha ez történik...

A folytatás itt olvasható az Istenről, vallásról, életről, emberről - oldalon

Nincsenek megjegyzések:

Sapientia Szabadegyetem 2024. 04. 11. – Dr. Holló László: TORDAI VALLÁSSZABADSÁG ÉS A KATOLIKUS AUTONÓMIA

.  Leírás A Magyar Országgyűlés a 2018. évi I. törvényében január 13-át a vallásszabadság napjává nyilvánította annak emlékére, hogy az 156...